kijk hier de livestream terug

Derde verdieping

Een van de eerste dingen die we met elkaar gaan doen als je hier op school zit is op kamp! We gaan naar Texel. We gaan fietsen, varen, wadlopen, voetballen en elkaar wat beter leren kennen via allerlei leuke spelletjes. En natuurlijk is er een spannend verhaal en een late avondwandeling.

Brugklaskamp

Meer foto’s

Aardrijkskunde

Leer de wereld beter kennen en begrijpen! Waarom zijn landen in Afrika nog steeds zo arm en wij zo rijk? Hoe lang kan de wereldbevolking nog verder groeien? Wat nu als de olie opraakt? Hoe werken vulkanen? En hoe zit het nu met klimaatverandering?

Al deze vragen worden tijdens de lessen Aardrijkskunde beantwoord!

Geschiedenis

Zorg

Ook vind je hier het kantoortje van de zorg. Het kan natuurlijk dat je een beetje moet wennen op je nieuwe school. Als je daar een keer apart over wilt praten of als je wat anders wilt vertellen kun je hier binnenlopen. Er is altijd iemand aanwezig om te luisteren en goede raad te geven.

Metis profiel

Kunst & Co.

Het Metisprofiel – ook wel Kunstbende genoemd – heeft een nieuwe naam: Kunst & Co.! Maar het blijft hetzelfde leuke, creatieve profiel.

Lichamelijke opvoeding

Vanaf de 3e etage heb je een mooi uitzicht over Amsterdam. En je kunt onze skatebaan zien met daarnaast het sportveld; allebei midden in het Oosterpark. Tijdens schooluren gebruikt het Metis de baan en het veld en na schooltijd mag iedereen er gebruik van maken. Veel plezier!

En oh ja, binnen gymmen doen we in de mooie, grote sportzaal van de HvA, 7 minuten lopen naar de Wibautstraat.

Heb je alles bekeken?

Weet je zeker dat je alles bekeken hebt? Weet je welke profielen er zijn en wat een pl&er is? Weet je op welke etage er Frans wordt gegeven?

Ja, het lijkt erop dat je al heel veel weet over onze fijne school.

Bekijk hier een compilatie van onze webinars op 28 en 30 januari 2021.

Ook kun je voor vragen en antwoorden nog de FAQ bekijken.

FAQ

Scroll naar boven en ontdek de andere verdiepingen!

Naar boven

We hebben nog een cadeautje voor je!

Heel leuk dat je er was! We hebben nog een cadeautje voor je. We hopen dat je onze school net zo leuk vindt als wij. En misschien tot ziens!

Veel groeten van iedereen op het Metis.

Download het stripboek